Świąteczne pierogi i uszka – Warsztaty kulinarne dla dzieci

Warsztaty odbywają się w ramach świątecznej akcji „Dwa razy więcej radości, dwa razy więcej Świąt!” organizowanej przez SKENDE dla mieszkańców Lublina i regionu.
Jak krok po kroku przygotować uszka do świątecznego barszczu? Jak skleić ciasto, aby farsz nie uciekł ze środka? Czy jest specjalna technika wałkowania ciasta?
Odpowiedzi na te i inne pytania najmłodsi będą mogli znaleźć na naszych warsztatach kulinarnych, na których nauczą się, jak samodzielnie przygotować pierogi i uszka. Oprócz wspólnego gotowania i wiedzy kulinarnej, dzieci czeka także duża dawka zabawy i radości.

Podczas warsztatów dzieci muszą przebywać pod opieką osoby dorosłej.

Link do wydarzenia

Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *